Goudenvrienden
 
Onze Goldenretrievers

Mijn huisdier

 

Even voorstellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is Jaimy, stamboomnaam Jolly Junior v.h. Aambeeld. Jaimy is op 23 april 2017 geboren in Biezenmortel en komt uit een nest van 5 reutjes en drie teefjes met als mama Emma, Dutch Diva Denise v.h. Aambeeld en papa Fedor, Golden Supreme Eternal Flame. Erg knappe ouders vinden wij.

Toen we  op 5 weken oude leeftijd mochten kiezen welke pup wij graag wilden hebben was dat niet zo moeilijk. Jaimy heeft ons uitgekozen:) Hij was de pup die telkens weer naar ons toekwam. Reutje paars werd vanaf toen Jaimy.  Op 16 juni mocht hij dan eindelijk mee naar huis. Hij heeft heel de weg van meer dan 1,5 uur rijden liggen slapen in de auto. We hebben hem alleen de 1e nacht even gehoord maar hij was toen al snel weer stil. Jaimy  zijn stamboomnaam Jolly past precies bij hem want vrolijk is hij zeker! Alleen de uitdrukking op zijn kop straalt één en al vrolijkheid uit. Hij zit vol energie en is altijd in voor een spelletje.

De pup test op pupcursus heeft hij ook erg goed gedaan, bijna alleen maar Zeer Goed als resultaat. Wij zijn natuurlijk super trots op hem. Nu is het winterstop en in februari starten we weer voor het A-diploma. Het lopen aan de riem gaat ook een stuk beter en het baasje neemt hem in de vroege ochtend meestal los mee in de buurt. Hij luistert dan al aardig goed. Verder zijn we regelmatig aan het Veerse Meer te vinden om lekker te wandelen. Jaimy is een echte golden, vind modder en water geweldig waar wij altijd erg om moeten lachen. Bovendien is het een echte knuffelbeer, vind het heerlijk om op schoot te zitten en dat nu hij zo'n 30 kg weegt :) Kortom wij zijn super blij met deze kanjer!

 

 

 

 

 

                                                                                                         Boven mama Emma en beneden papa Fedor

 

 

 Hiep, hiep, hoera! Op 23 april is Jaimy al weer 1 jaar geworden. Dat verdient natuurlijk een lekkere taart.


 
 
 
 
 

How Many People Visit